Autor: Logistikauudised.ee • 29. juuni 2020

Soodusperiood Laoseisule saab peagi läbi

Pärast koroonaviiruse tõttu tekkinud pausi logistikauudiste konverentsides, jätkame 25. augustil Laoseis 2020 konverentsiga, mis võtab kokku kriisi õppetunnid laonduses. Soodusperiood konverentsile registreerumisel lõppeb 30. juuni õhtul.

Kevadel kogu maailma majanduse halvanud koroonakriis tabas meid üleöö nagu välk selgest taevast ning oskuslik laovarude juhtimine sai nii mõneski valdkonnas otsustavaks. Erinevad ettevõtted kasutasid oma laomajanduses erinevaid lahendusi, kogemuse võrra rikkamaks on saanud kõik. Mida on tark kogetust tuleviku tarbeks kõrva taha panna?

Konverentsil räägitaksegi, kuidas mõjutas kriis laokinnisvara ja milline võiks olla tulevik. Lisaks kuuleme, kuidas mõjutas kriis erinevate sektorite laotööd. Laval on nii kaubandus- kui tööstusettevõtted: Rimi Eesti, Selver, HK Scan Baltikum, Penosil Eesti, Smarten Logistics, Via 3L jt. Konverentsi modereerib Via3L juhatuse esimees Rainer Rohtla.

Konverentsipäeva lõpus kuuleme praktilist ettekannet Lean-ekspert ja konsultant Lauri Sääritsalt, kes annab selged näpunäited selleks, kuidas vähendada laovarudega seotud raiskamist. Toimub ka aruteluering, kus otsime vastust küsimusel, mida laondussektor kriisist õppima peaks.

Programmi ja esinejatega saab lähemalt tutvuda SIIN, registreerida saab SIIN. Soodushind kehtib kuni 30. juuni õhtuni, kahele või enamale osalejale soodushind.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077