Autor: Kristel Härma • 27. veebruar 2020

Heiki Einpaul otse Põhja-Itaaliast: inimesed on rõõmsad!

Itaalias suusapuhkusel viibiv Hekoteki juht Heiki Einpaul ütles, et suusamägedel koroonaviiruse paanikat ei ole ning seda näeb ta ainult internetist.
Heiki Einpaul
Foto: Andras Kralla

"Siin mägedes ei käi keegi maskiga ja ma arvan, et siin päikese käes mäe peal küll mingit ohtu ei ole, et keegi kuskil haigeks jääks. Kauplustes on kõik olemas nagu ennegi, inimesi on enam-vähem sama palju, kui varem on olnud," rääkis Põhja-Itaalias viibiv Einpaul. "Mingeid märke sellest, et keegi kuskil paanitseks, küll ei ole. Seda ma näen ainult internetist, et paanika on kuskil."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077