Autor: Tööstusuudised.ee • 21. jaanuar 2020

Tööstuse erialaliidud võtsid mõõtu sulgpallis

20. jaanuaril toimus Tallinki Tennisekeskuses kahe tööstuse erialaliidu sõpruskohtumine sulgpallis. Sportliku ürituse eesmärk oli omavaheline võrgustumine.
Kahe erialaliidu sulgpalli sõpruskohtumisest võtsid osa 25 mängijat
Foto: Katre Savi, Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juht

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liidu juhi Katre Savi sõnul on iga-aastane sulgpalliturniir liidu jaoks pikaajaline ja oodatud traditsioon. Kuna ka masinatööstusega seotud ettevõtete seas on mitmeid sulgpalli harrastajaid, otsustati jõud ühendada Eesti Masinatööstuse Liiduga.

Eesti Masinatööstuse Liidu juht Triin Ploompuu ütles võistlust kommenteerides, et tegemist oli äärmiselt positiivse atmosfääriga sportliku koosviibimisega, mis andis julgust ka juba järgmiseks aastaks ühiseid sportlikke eesmärke seada. "Tegemist oli kahe erialaliidu suurepärase koostööprojektiga, mis aitab kindlasti ka teistel teemadel rohkem koostööd edendada,” lisas ta.

Võistlusel osales 25 mängijat ja mängiti igamehe paarismängu turniiri. Mängiti kaheksa järjestikust mängu ja iga mängija punktiskoorist moodustus lõplik turniiri tulemuste tabel. Kuna eesmärk oli testida mängijate taset, siis selgusid küll suurima skooriga mängijad, kuid võitjaid eraldi välja ei kuulutatud. Turniiri juhtisid Gunnar Kalajas ja Katre Savi.

Eesti Trüki- ja Pakenditööstuse Liit on Eesti trüki- ja pakenditööstuse ettevõtteid ühendav ja valdkonda eestvedav esindusorganisatsioon, kuhu kuulub 40 ettevõtet ja trükitehnoloogia erialasid õpetav Tallinna Polütehnikum.

Eesti Masinatööstuse Liit on katusorganisatsiooniks 115 masina- ja metallitööstusega seotud organisatsioonile, kelle ühine missioon on just seda sektorit Eestis arendada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077