Autor: Kristel Härma • 7. november 2019

Tööstuses terendab suurtehing, millest osalised rääkida ei soovi

Äripäevale teadaolevalt toimub Eesti puidutööstuses 10 miljoni euro suurune tehing.
Eesti Höövelliistu juhatuse liige Andrus Rooks (vasakul) tehases.
Foto: Marko Saarm/Sakala

Eesti üks edukamaid puidutööstusi Eesti Höövelliist ostab Äripäevale teadaolevalt teise profiilliistude tootja osaühingu Trives. Tehingu suurusjärguks on Äripäeva andmetel 10 miljonit eurot. Ei Eesti Höövelliistu ega OÜ Trives juhatuse liikmed ei nõustunud tehingut kommenteerima.

Eesti Höövelliistu juhatuse liige Andrus Rooks ütles täna, et neil on lepinguga ette seatud kohustus tehingu kohta infot mitte avaldada. "Meil on selle tehingu kohta kokkulepe, et me ei kommenteeri seda kuskil ega avalda infot. See on meil lepingus sees ja nii on," ütles ta.

Esmaspäeval ütles Trivesi juhatuse liige Eiko Roomet, et see, et Eesti Höövelliist Trivesi ostis, ei vasta tõele. "Osaühingut Trives ei müüdud maha Eesti Höövelliistule. Midagi on toimunud, aga sellest räägib siis, kui on õige aeg. Praegu läheb natuke aega. Võib-olla nädala lõpus on asi täiesti selge ja küps info jagamiseks," ütles Roomet.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077