Autor: Tööstusuudised.ee • 1. november 2019

Tööstusuudised eetris: Instrutec on Eesti tööstusele vajalik

Esmaspäeval, 4. novembril on Äripäeva raadio eetris järjekordne "Tööstusuudised eetris", mis keskendub 6.-8. novembril toimuvale tööstusmessile Instrutec. Saates on külas Venten OÜ juht Toomas Tammer ja Duroc Machine Tool OÜ müügijuht Rain Kala.
Venten OÜ juht Toomas Tammer ja Duroc Machine Tool OÜ müügijuht Rain Kala
Foto: Tööstusuudised.ee

Saates räägivad ettevõtted näiteks sellest, miks nad on otsustanud messil oma toodetega väljas olla ja kui oluline on Instrutec Eesti tööstussektori jaoks.

"Põhjus, miks me Instrutecil väljas oleme, on lihtne: meil on vaja meie oma riigis tööstusmessi. Ma arvan, et ilma Instrutecita kaotaks Eesti tööstus üht-teist. Kui me käiksime ainult Soomes ja Lätis ning jätaks Eestis messi ära, siis ma ei ole kindel, et meie tööstus sellest väga palju võidaks ja pigem oleks see samm tagasi," räägib Venten OÜ juht Toomas Tammer esmaspäeval eetrisse minevas saates.

Ka Duroc Machine Tool OÜ müügijuht Rain Kala nõustub, et tööstusmess on Eestile vajalik ja seda ei tohiks kindlasti ära jätta. "Arvan, et sellele tuleks rohkem reklaami teha. Olen lähinädalatel suhelnud paljude klientidega ja võin öelda, et tugevalt pooled ei ole kursis, et mis mess," räägib Kala.

6.-8. novembrini toimuval Instrutecil on võimalik kuulata ka mitmeid seminare. Näiteks 8. novembril toimub aga suur konverents "Tippjuhtide päev", kus teiste teemade seas on juttu ka sellest, kuidas sotsiaalmeedia tööstusettevõtte jaoks tööle panna.

Ka esmaspäevases "Tööstusuudised eetris" saates on põgusalt juttu sellest, kui oluline on tööstusettevõtete jaoks kodulehekülg ja sotsiaalmeedia. Lisaks on juttu tööstussektori olukorrast ja saates püütakse leida vastus küsimusele, kas õhus on tunda kärsahaisu.

Saadet "Tööstusuudised eetris" saab kuulata 4. novembri kell 13.00 Äripäeva raadios sagedusel 92,4 MHz. Saatejuht on Harro Puusild.

Saadet "Tööstusuudised eetris" toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kõiki saateid on võimalik järele kuulata Äripäeva uues podcastide keskkonnas.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077