Autor: Tööstusuudised.ee • 11. oktoober 2019

Capital Mill tähistas Repstoni uue tootmishoone sarikapidu

Repstoni uus tootmishoone valmib täielikult kevadel
Foto: Karli Saul
Kinnisvarainvesteeringute ettevõte Capital Mill pidas eile koos Vilcon Ehituse ning Repstoniga-ga nende uue büroo- ja tootmishoone sarikapidu.

Üheskoos rajatakse Maardu külje alla tipptehnoloogilist hoonet, mis valmib uue aasta kevadeks. Hoonesse tuleb eritellimusel sisustus ja lisaks plaanitakse katusele teha päikesepark, teatas ettevõte.

Uue büroo- ja tootmishoone teeb valmis Vilcon Ehitus OÜ, mille juhataja Indrek Saar ütles, et üldiselt on ehitus sujunud väga hästi. “Oleme üritanud olla võimalikult paindlikud ja pidada silmas tellija vajadusi. Siinkohal tahaks tellijat kiita, sest koostöö on olnud äärmiselt sõbralik ning mõistlik, mille tõttu on kõik väga hästi sujunud,” märkis Saar.

Tehast hakkab kasutama metallkonstruktsioonide tootja Repston OÜ. „Repstoni peamiseks eesmärgiks on uues hoones valmistada eritellimusel metallitöid,“ sõnas Capital Milli ehitusjuht Taavi Kiisk.

Kuigi hoone valmib juba 2020. aasta veebruaris, siis lisaks on vaja paigaldada ka metallitööks vajalik tehnika. „Kuna Repstoni töös kasutatakse erinevaid tipptehnoloogiaid, siis võtab nende paigaldamine peale ehitust lisaaega. Seetõttu valmib hoone täielikult 2020. aasta kevadel,“ märkis Kiisk.

Repston on investeerinud hoonesse märkimisväärse aja ja summa. Kiiski sõnul on ainult näiliselt tegemist traditsioonilise tootmishoonega. „Erilisust pakub see, et hoonesse tulevad ka kontori- ja bürooruumid, mille sisutus valmistatakse eritellimuse järgi. Lisaks kaetakse fassaad roosteplekiga,“ sõnas Kiisk.

“Hoonesse tuleb hästi kaasaaegne tehnoloogia ja sisustus. Lisaks fassaadile plaanime ka valgustuse teha väga silmapaistva,” täiendas Indres Saar.

Uue hoone jaoks on juba välja mõeldud mitmesuguseid tulevikuplaane. „Üheks mõtteks on hetkel katusele ehitada päikesepark. Nii saaks ettevõte kokku hoida arvestatava summa, sest päikesepark aitab kulusid vähendada,” ütles Kiisk.

Maardu külje all asuva uue tehase traditsiooniline sarikapidu toimus eilsel õhtupoolikul, kuhu kutsuti kohale hoonega seotud arhitekt Anders Jaano, Capital Milli, Vilcon Ehituse ja Repstoni esindajad.

Repston tegeleb metallist sisustuselementide, kaubandussisustuse, trepipiirete, lühtrite ja valgustite tootmisega ning metallitöödega. Repston on teinud koostööd rahvusvaheliste hotellikettidega Hilton, Radisson, Sokos, Scandic ja Ibis ning ka rõivabrändidega nagu Levis, G-Star Raw.

Capital Mill OÜ asutati 2008. aasta alguses eesmärgiga korraldada investeeringuid Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse ning suurendada nende väärtust kvaliteetse kinnisvarajuhtimise abil. Capital Milli juhtimise all on arvukalt kõrgelt hinnatuid ärihooneid Eestis, Lätis ja Leedus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077