Autor: Tööstusuudised.ee • 17. juuni 2019

Hyrles pidas sarikapidu ja laiendab tootmist

Eelmise nädala reedel sarikapidu pidanud lehtmetallist tooteid valmistav Hyrles laiendab tootmishoonet enam kui 2000 ruutmeetri võrra.
Vasakult: Hyrlese juht Urmo Sisask, hoone omanikfirma Fonde Holdingu projektijuht Rain Pärn ja omanik Urmas Nimmerfeldt.
Foto: Hyrles OÜ

"Olemasolev tootmis- ja kontoripind on jäänud kitsaks ja takistab ettevõtte edasist arengut. Selleks et tagada edaspidi jätkusuutlik kasv ja teenindada oma kliente, oli vaja teha ka otsus laienduse osas," selgitas Hyrles OÜ juht Urmo Sisask Tööstusuudistele.

Hyrlesel on praegu kasutada 4000 ruutmeetrit tootmispinda ja 300 ruutmeetrit kontoripinda. "Laiendusega lisandub üle 2000 ruutmeetri pinda, millest enamik on tootmispind. Lisanduvad ka olmeruumid ja täiendavad kontoripinnad," sõnas Sisask ja lisas, et uue osa valmides paranevad tublisti ka töötajate töötingimused.

Uus hoone on projekteeritud vastavalt Hyrlese vajadustele ja see läheb maksma 1,5 miljonit eurot. Investeeringu teeb hoone omanik Fonde Holding ja ehitab VMT Ehitus.

Olemasolevates ruumides alustas Hyrles tootmist kümme aastat tagasi ja sellest ajast on ettevõte ka jõudsalt kasvanud. Hyrles OÜ toodab õhukesest lehtmetallist tooteid energia-, elektroonika- ja masinatööstusele. Kogutoodangust 60% eksporditakse. Hyrles OÜ müügikäive oli mullu 6,5 miljonit eurot.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077