Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2019

Katre Kõvask liitub Tallinki meeskonnaga

Tallink Grupp teatas täna, et alates augusti lõpust asub kontserni rahvusvahelise kaldakaubanduse juhina ettevõttes tööle senine Tere ja Farmi piimatööstuse juhatuse esimees Katre Kõvask.
Katre Kõvask
Foto: Äripäev

„Tallinki juhtkonna visioon ja ambitsioon ettevõtte laiendamiseks Eestis ja ka rahvusvaheliselt on mulle ääretult sümpaatne ning mul on hea meel, et saan oma kogemuste ja teadmistega selle valdkonna arengule kaasa aidata. Just eesootava töö mitmekülgsus ning võimalusterohkus ning kogenud ja ambitsioonikas meeskond said määravaks, miks pakkumise Tallinki meeskonnaga liituda vastu võtsin,“ ütles Katre Kõvask pressiteates.

Katre Kõvask on tunnustatud Eesti tippjuht, kes on varasemalt turundusjuhina Eesti turule toonud mitmed armastatud toidukaubamärgid ning kuulunud samal ajal erinevate toidu- ja jaekaubandusettevõtete juhtorganitesse. Kõvask on olnud börsil noteeritud rahvusvahelise toidukontserni Premia Foods’i juhatuse esimees ning juhtinud Pharma Holdingut (Südameapteek). Viimased kaks aastat töötas Kõvask Tere ja Farmi piimatööstuste nõukogu ning hiljem juhatuse esimehena.

Kõvask on ka jäätisetootja LaMuu nõukogu liige ning MTÜ Estonian Golf and Country Club'i president. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna, välismajanduse ja turunduse erialal.

„Ainuüksi viimase pooleteise aasta jooksul on Tallinki tegevus maapeal kiiresti laienenud, seda hetkel eelkõige mitmete uute frantsiiside ja kaupluste näol. Samas on Tallinkil ambitsioone ning juba teatavas arengufaasis projekte oma tegevuse oluliseks laiendamiseks maismaal, nii Eestis kui mujal ning nende projektide ja plaanide edukaks elluviimiseks kutsusime meie meeskonnaga liituma veelgi ühe kogenud tippjuhi,“ kommenteeris Katre Kõvaski värbamist Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Tallink Grupi rahvusvahelise kaldakaubanduse juhina vastutab Kõvask Tallinki ja tütarettevõtete rahvusvahelise kaldakaubanduse strateegia välja töötamise ja elluviimise eest, kaldakaubanduse äri- ja tootmiskontseptsioonide eest, kalda tootmisüksuste eest, kaldakaubanduse müügipunktide ja –üksuste eest, juhib frantsiiside omandamist ning tegeleb Tallinki tegevuste laiendamisega rahvusvaheliselt.

Katre Kõvask asub tööle Tallink Grupi peakontoris Tallinnas 22. augustil 2019. Kõvaskile kuulub 1200 Tallinki aktsiat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077