Autor: Rivo Sarapik • 11. juuni 2019

Katre Kõvaskit ootab uus amet

Katre Kõvask on paarkümmend aastat juhtinud toiduvaldkonna ettevõtteid.
Foto: SANDER ILVEST
Nii võttis kokku oma edasiste plaanide ja tulevase ameti tutvustamise hiljuti Tere piimatööstuse juhi ameti maha pannud ja 20 aastat tippjuhina tegutsenud Katre Kõvask Äripäeva raadio saates "Juhi jutud".

Mai alguses Tere juhi ametist lahkunud Kõvask ütles saates (kuula saadet siit), et sellest ajast saadik on paljud ettevõtted teda üles leidnud ja uus amet on ka välja valitud. „Kes soovib juhtimisteenust, kes päästeplaani, kes soovib midagi ehitada, muuta ja arendada. Väga põnev aeg on olnud ja nüüd ongi koht, kus tuleb valida,“ selgitas ta. „Sügisest tahaks ametisse asuda ja selle kõrval aktiivse investorina olla ka La Muus. Võib-olla sinna tekib veel üks-kaks samasuguse profiiliga ettevõtet juurde. Aga selle kõige juures ma ütlen, et inimene teeb plaane, jumalad naeravad.“

Uue töö tarvis on käed löödud ja otsus tehtud, kuid veel allkirjaga kinnitamata, mistõttu tuleb uudiseid veel veidi oodata. „Lähinädalatel,“ vihjas ta.

Küll kergitas ta veidi uuelt tööandjalt saladuskatet. Osaliselt on tulevane valdkond Kõvaski sõnul seotud ka toidu, veidi ka kaubandusega. „Võib-olla ka toitlustusega. Tegemist on kirju, rahvusvahelise ja väga respekteeritud ettevõttega,“ selgitas ta. „See roll, mille sooviksin seal võtta, on minu jaoks täitsa uutmoodi roll, mis paneb mind kindlasti proovile ja loodetavasti ka arendab.“

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077