Autor: Tööstusuudised.ee • 13. veebruar 2019

Hanza Mechanics tunnustab Tartu kutseõppureid stipendiumiga

HANZA Mechanics Tartu juht Emöke Sogenbits
Foto: Raul Mee
Juba kolmandat aastat annab HANZA Mechanics Tartu välja stipendiumi Tartu Kutsehariduskeskuse tehnikavaldkonna õppuritele, et tunnustada ja motiveerida nende õpinguid, teatas kool.

HANZA Mechanics Tartu AS personaliosakonna juhi Annika Ploomi sõnul ootab ettevõte stipendiumile kandideerima oma erialast huvitatud perspektiiviga õppijaid, kellel on soov ja tahe ennast tulevikus õpitud valdkonnaga siduda. “Kandidaadi edukas esinemine kooli kutsevõistlusel on stipendiumile kandideerimisel toetav argument,” lisas ta. Stipendiumid antakse üle kutsevõistluse“Aasta Tegija 2019” auhinnagalal.

Haridus tehnikavaldkonnas annab teadmised ja kompetentsid, mida täna ja tuleviku tööturul väga hinnatakse.“Usume, et praegused tehnika valdkonna õppurid on tänu õigele erialavalikule kindlustanud endale head tulevikuväljavaated ning piisava huvi korral ootab neid ees edukas karjäär ja arvukalt tööpakkumisi. Tehnoloogia areng teeb tulevase töö veelgi vaheldusrikkamaks ja põnevaks ning annab arvukalt eneseteostusvõimalusi,” kinnitas Annika Ploom ja julgustas noori tegema lähemat tutvust tehnika valdkonna erialadega.

2017. aasta HANZA stipendiumi saajateks olid Silver Jürgenson ja Silver Saar ning 2018. aastal Rait Oks ja Kristo Vabamägi.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077