Autor: Äripäev • 5. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Endised Premia juhid läksid La Muu omanikeks

Ökojäätisetootja La Muu omanikeringi asus endine Premia jäätisetööstuse juhtkond, teatas ettevõte.
Katre Kõvask 2014. aastal Premia jäätisetööstuse kontoris.
Foto: Andres Haabu

Ökojäätisetootja La Muu omanikeringiga liitusid Katre Kõvask, Silver Kaur ja Erik Haavamäe, kes on ligi 10 aastat juhtinud Premia jäätisetööstust. Uutele omanikele kuulub 20% osalus ühise investeerimisühingu Skyr OÜ kaudu, seisis pressiteates.

„Koos uute osanikega on meil nüüd ka kogemust ja teadmist, kuidas suureks kasvada. Soovime La Muud laiendada ja arendada nii Eestis kui ka Põhjamaades. La Muu visioon on kasvada lähima 3-5 aasta jooksul Põhjamaade suurimaks ökojäätiseks. Oleme väga põnevil, mis saama hakkab!“ sõnas La Muu asutaja ja tegevjuht Rasmus Rask.

"Otsus liituda La Muuga sündis üsna lihtsalt," ütles Kõvask. "La Muus on meie roll nõustada ja aidata ettevõtte arengule kaasa nõukogu liikmetena,“ märkis ta. Katre Kõvask ja meeskond jätkab oma igapäevatööd ka Maag Grupi ettevõtetes.

La Muu toodab ja müüb 13 erineva maitsega jäätist ning on saavutanud Eesti topsijäätiste segmendis 20% turuosa. Ettevõtte plaanidesse kuulub lisaks Põhjamaadesse minekule veel ka formaatide laiendamine. La Muu jõudis turule 2012. aastal. Samm-sammult kasvades on La Muu tänaseks jõudnud 800 000 eurose käibeni ning üle 200 müügipunktini, ettevõttes töötab 10 inimest.

Seni on ettevõtte omanikud olnud Priit Mikelsaar (40%), Rasmus Rask(40%) ja Freespirit OÜ (20%), mis kuulub toiduainetööstuse Maag Grupp juhatuse liikmele Silver Kaurile.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077