ABB avatud uste päev tõi kohale ligi 200 noort

ABB praktikantide päev.
ABB praktikantide päev.

Tehnoloogiaettevõte ABB korraldas 23.-25. jaanuarini uudse ettevõtmisena avatud uste päevad, mis olid suunatud potentsiaalsetele praktikantidele. Kolme päeva jooksul külastas ettevõtet avatud uste päevade raames ligi 200 noort.

23. ja 24. jaanuaril tutvusid noored ABB tegemistega Jüris, kuhu on koondunud enamik ettevõtte tegevusi, 25. jaanuaril väisati globaalset äriteenuste keskust Ülemistel.

„Pakkusime eelmisel aastal üle saja praktikakoha,“ märkis ABB Balti riikide juht Jukka Patrikainen. „Teeme seda jätkuvalt, sest usume noortesse! Tahame pakkuda noortele parimaid võimalusi, see on üks meie prioriteete.“

Jüris said noored kuulda ABB tegevustest, mängida interaktiivset juhtimisteemalist mängu Maze ja tutvuda potentsiaalsete tulevaste kolleegidega. Kohaletulnute jaoks oli üksmeelselt päeva kõige huvitavam osa tutvumine komplektalajaamade tehase igapäevatööga.

„Ootasime avatud uste päevadele huvilisi erinevatelt inseneeria erialadelt, olgu selleks elektroonika, mehhatroonika, infotehnoloogia, lisaks ka personalitöö, logistika vms,“ ütles ABB Balti riikide värbamisjuht Gerda Markus. „Olulisim on soov õpitud teadmised ellu rakendada ja soovitud erialal midagi tulevikus ära teha.“

ABB töötajatele olid avatud uste päevad võimalus juba varajases staadiumis oma tulevaste praktikantidega kohtuda ja nendega kontakte luua.

„Pakume praktikandile pika teekonna alguspunkti,“ kinnitas Gerda Markus, „võimaluse õppida kogenud juhtide käe all, täita põnevaid ülesandeid ning saada selle eest ka praktikatasu.“

ABB on tehnoloogiaettevõte elektrivõrkude, elektrifitseerimisseadmete, tööstusautomaatika ja robootika ning ajamite alal ning pakub teenuseid tehnovõrkude, tööstuse ning transpordi ja taristu valdkonnas.

Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast, ettevõtte tegevus jaotub kolme valdkonda: müük (seadmed, süsteemid, korrashoiuteenused, projektid), tootmine (mootorid, generaatorid, ajamid, komplektalajaamad) ja äriteenused (raamatupidamis-, tarneahela juhtimis- ja personaliteenused ABB Grupi ettevõtetele).

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara