Autor: Tööstusuudised.ee • 20. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ekspordi ja impordi indeksid oktoobris tõusid

Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam ka turbatoodete hind.
Foto: Andres Haabu
Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta oktoobris võrreldes 2017. aasta oktoobriga 2,9%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 4,3%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta oktoobris võrreldes septembriga 0,8% ja võrreldes 2017. aasta oktoobriga 2,9%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam mineraalsete kütuste, elektroonikaseadmete ja turbatoodete hind, samal ajal langes elektrienergia, mootorsõidukite osade ja lisaseadmete hind.

 

Ekspordihinnaindeks

Infogram

Impordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta oktoobris võrreldes septembriga 0,2% ja võrreldes 2017. aasta oktoobriga 4,3%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam toormetsa, naftasaaduste ja jalatsite hind, samal ajal langes elektrienergia, kummi- ja plasttoodete hind.

 

Impordihinnaindeks

Infogram

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077