Autor: Tööstusuudised.ee • 8. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötajate digioskuste arendajaid ootab tunnustus

Foto: Digiabc.ee
22. novembril toimuval Tööstuse Äriplaani majanduskonverentsil tunnustavad Eesti Tööandjate Keskliit ning Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ettevõttet, kus on viimase aasta jooksul enim panustatud töötajate digioskuste arendamisse. Auhinnaga soovitakse juhtida tööstusettevõtete tähelepanu digioskuste pideva arendamise tähtsusele.

Tööandjate Keskliidu kommunikatsioonijuhi Martin Hansoni sõnul näitab tööstuse digitaliseerimine üha kiiremat kasvutempot, mis kujutab endast väljakutset nii Eesti  tööandjatele, kui töötajatele.  „Erinevate hinnangute kohaselt on juba täna 10% Euroopa Liidu töötajatest iganenud tehnoloogiliste oskustega. Mida kiiremini areneb tehnoloogia meie ümber, seda kiiremini iganevad ka meie varasemalt õpitud digioskused. Edu saadab tulevikus neid ettevõtteid, kus töötajate digioskuseid arendatakse järjepidevalt,“ toonitab Hanson.

Auhind antakse üle MKMi poolt ellu kutsutud DigiABC projekti raames. DigiABC annab tööstusettevõtetele võimaluse tellida tasuta digioskuste koolitusi enda töötajatele. Auhinnaga pärjatakse ettevõttet, kus on kõige enam selle projekti raames töötajate digioskuseid arendatud. DigiABC on rahastatud Euroopa Liidu Sotsiaalfondi toel.

Tööstuse äriplaani kohta saab täpsemat infot SIIT.

DigiABC kohta saate lugeda SIIT.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077