4. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rikaste TOP: võitja tuli tööstusest

Raul Kirjanen.
Foto: Andras Kralla
Eelneval kahel aastal Äripäeva Rikaste TOPi võitnud TransferWise’i omanikud Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus peavad sel aastal leppima poodiumi teise ja kolmanda kohaga, sest esimest korda võitis edetabeli Graanul Investi suuromanik Raul Kirjanen.

Aasta tagasi oli Kirjanen 8. kohal. Tõenäoliselt saamegi lähiaastatel jõukamaid ettevõtjaid reastades näha nn uue ja vana majanduse vägikaikavedu. Kord Piibeleht peal ja Vestmann all, siis jälle Vestmann peal ja Piibeleht all, kirjutab Äripäev. 

Täna ilmuv Rikaste TOP 500 oli juba koos, kui tuli uudis, et TransferWise’i asutajad võivad müüa osa aktsiatest praegu toimuva järjekordse rahastusvooru ajal. Kui nad seda teevad, siis võib üpris julgelt prognoosida, et järgmisel aastal hõivavad Käärmann ja Hinrikus taas kaks esimest kohta.

 

Rikaste TOPi 10 esimest töösturit: 

1. koht Raul Kirjanen, vara väärtus 226,7 miljonit eurot

4. koht Anders Anderson, vara väärtus 176,3 miljonit eurot

10. koht Fjodor Berman, vara väärtus 135,1 miljonit eurot

12. koht Priit Piilmann, vara väärtus 123,7 miljonit eurot

17. koht Kristjan Rahu, vara väärtus 101,6 miljonit eurot

20. koht Neinar Seli, vara väärtus 91,4 miljonit eurot

24. koht Peter Hunt, vara väärtus 87,0 miljonit eurot

26. koht Sonny Aswani, vara väärtus 83,1 miljonit eurot

27. koht Margus Kangro, vara väärtus 82,1 miljonit eurot

34. koht Igor Izraeljan, vara väärtus 71,8 miljonit eurot

 

Täispika Rikaste TOPiga saad tutvuda Äripäeva veebis.

Autor: Äripäev.ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077