Autor: Tööstusuudised.ee • 14. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööstuse Äriplaanile lisandus uus esineja

Jaana Ziius
Foto: Brand Manual
Konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018 esineb Brand Manuali tööandja brändingu strateeg Jaana Ziius, kes kõneleb sellest, kuidas saab tööstusettevõte parandada enda kui tööandja mainet.

Jaana Ziius on teenusdisainer-strateeg, kes kõneleb konverentsil sellest, millele paljud ettevõtted täna mõtlema peavad. Tööjõunappus on tekitanud palgaralli ja aina enam peavad ettevõtted mõtlema ka pehmetele väärtustele – millega töötajat enda juures hoida ja enda juurde meelitada?

Ziius on oma elu jooksul jõudnud pidada erinevaid ameteid – ta on olnud B2B ärinäituse teenindusjuht, tootmisettevõtte ärijuht ja ka IT-ettevõtte esindaja. Ta on olnud nii töötaja kui tööandja esindaja. Kõrghariduse on Ziius omandanud õigusteaduses.

Kõik need kogemused on talle õpetanud, kui oluline on ettevõtte jaoks tööandja bränding. Praegu töötabki Ziius teenusedisainer-strateegina ning räägib konverentsil ettekandes sellest, kuidas saab tööstusettevõte olla atraktiivne tööandja nii praegustele kui tulevastele töötajatele. 

Lisaks Ziiusele esinevad konverentsil ABB Eesti uus juht Jukka Patrikainen, metallitööstuse Estanc omanik Raigo Tammo ja tegevjuht Mihkel Tammo, Saaremaa Piimatööstuse tegevjuht Ülo Kivine, farmaatsiatööstuse Interchemie werken de Adelaar Eesti omanik ja juht Veiko Saluste ning Eesti Meretööstuse Liidu juhatuse liikmed Anni Hartikainen ja Kristjan Tabri. Kava täieneb!

Konverentsil autasustatakse ka sügisel ilmuvate Tööstuse TOP-ide parimaid.

Tööstussektori konverents Tööstuse Äriplaan 2018 toimub 30. novembril 2017 Tallinnas, Swissotelis. Soodushinnaga registreerimine kestab kuni 31. augustini! Registreerida saab SIIN ja täpsema programmiga saab tutvuda SIIN.

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077