Galerii! Tööstuse Äriplaan 2017

Tööstuse Äriplaan 2017
Tööstuse Äriplaan 2017

11. oktoobril toimus Radisson Blu Olümpia konverentsikeskuses traditsiooniline tööstussektori konverents Tööstuse Äriplaan 2017.

Konverentsil analüüsiti järgmist aastat ja olulisemaid probleeme tööstuses. Selle aasta konverentsil astusid lavale Eesti Panga asepresident Ülo Kaasik, ettevõtlusminister Liisa Oviir, metallitööstusettevõtte Favor tegevjuht Mart Proos, roomikuid tootva Milrem ASi tegevjuht Kuldar Väärsi ja Eesti Kaitsetööstuse Liidu uus tegevjuht Ingvar Pärnamäe, tuulikuid tootva Eleon ASi juht Oleg Sõnajalg, Hyrles OÜ tegevjuht Urmo Sisask, Premia ASi juhatuse esimees Aivar Aus, Eesti Elektroonikatööstuse Liidu tegevjuht Arno Kolk, Elisa asepresident ja IoT lahenduste juht Kari Terho, DNB Panga vanemanalüütik ja krediidianalüüsi osakonna juht Priit Roosimägi.

Päeva lõpus arutati, kas Eesti kiire palgakasv on tööstuse jaoks oht või äriplaani osa. Paneelarutelus osalesid ettevõtlusminister Liisa Oviir, Favor tegevjuht Mart Proos, DNB Panga vanemanalüütik Priit Roosimägi ja Ametiühingute Keskliidu juht Peep Peterson. Arutelu modereeris Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara