Autor: Harro Puusild • 26. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kus valmib Tallinki laevaõlu?

Tallinki laev Baltic Queen.
Autor: Marko Stampehl/Tallink
10. juunil toimub järjekordne Tööstuse klubi, kus minnakse külla kahele käsitööõlletootjale Vormsi Õlu ja Must Lips. Just Vormsi pruulikojast pärineb ka Tallinki ja Silja Line’i laevade spetsiaalne laevaõlu Norrby Dunkel.

Aeg: 10. juuni 2016 

Koht: Koeru ja Adavere 

Esinejad: 

Arkadi Tammik, Vormsi Õlu

Guido Kõiv, Must Lips 

Nele Nedaškovskaja, Tallink 

 

Täpsema kavaga tutvu SIIN ja registreerida saab SIIN.

NB! Soodushind 99 EUR+km kehtib kuni 19. maini 2016. 

Vormsi Õlu omanik ja pruulmeister Arkadi Tammik tutvustab Tööstuse klubis oma Koerus asuvat pruulikoda ja räägib ka sellest, kuidas õnnestus Vormsi Õlu Tallinki ja Silja Line’i laevadele viia. Just Vormsi Õlu poolt toodetav Norrby Dunkel on alates eelmisest aastast Tallinki ja Silja laevadel ametlik laevaõlu.

Värskelt on turule tulnud uus tegija Pruulikoda Must Lips, mille erinevad õllesordid on juba praegu tähelepanu pälvinud ja erinevates edetabelites kõrgeid kohti saavutanud. Pruulikoja omanik ja pruulmeister Guido Kõiv räägib Tööstuse klubis, kuidas sai alguse tema huvi õlletootmise vastu ja sündis pruulikoda Must Lips, mis asub Adaveres.

Erikülalisena reisib kaasa ka Tallinki ja Silja laevade restoranide ja baaride joogikategooria müügijuht Nele Nedaškovskaja, kes räägib, kuidas ja miks valiti laevaõlle Norrby Dunkel tootjaks just Vormsi Õlu.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077