Autor: Tööstusuudised.ee • 18. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puidutööstuse konkurentsivõime arendamise klaster sai toetuse

Palgikoorem.
Autor: Raul Mee
Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on rahuldanud Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu (EMPL) taotluse projekti “Puidutööstuse konkurentsivõime arendamise klaster” rahastamiseks. Projekti kestvus on 3 aastat (2016-2018) ning kogusumma 336 000 eurot, millest toetus moodustab 168 000 eurot.

Klastri juhtpartner on EMPL ja kokku kuulub klastrisse 16 partnerit, teatas EMPL. Puidutööstuse konkurentsivõime arendamise klaster on loodud eesmärgiga teha ühisturundust ja kujundada sektori mainet läbi estoniantimber.ee veebilehe, Estonian Forest and Wood Industries Woodbook veebiväljaannete ja trükise, Facebooki lehel turunduse, ühisürituste ja- koolituste korradamise, arendusprojektide ja uuringute läbiviimise ning erialase hariduse arendamise ja propageerimise.

Klastri asutamise ajendiks oli vajadus tõsta partnerite konkurentsivõimet, arendada ühisturundust ning tõsta Eesti mainet tunnustatud puidutööstuse riigina. Viia uuele tasemele koostöö puidutööstusettevõtete, valdkonnaga seotud teiste sektorite ettevõtete ja teadusasutuste vahel. Puidutööstuse klastrit toetab Regionaalarengu Fond. 

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077