Autor: Tanel Raig • 13. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PILDID: Milline on Eesti esimene 3D-metalliprinter

Foto: Andras Kralla
Eestisse jõudis augustis esimene 3D-metalliprinter. Vaata piltidelt lähemalt.

Esimese 3D-metalliprinteri ostsis Eestisse Tallinna Tehnikaülikooli materjalitehnika instituut. Instituudi laboris on lõppemas printeri seadistamine ja katsetamine. Lähemalt on võimlaik printerit näha ja tuvuda tema võimalustega 23. oktoobruil toimuvas tööstusuudiste Tööstuse klubis. Loe lähemalt SIIT.

 

 

 

Foto: Andras Kralla
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077