Sadolin: katastroofituristide ohjamine kuulub ohutusplaani

Sadolini Rapla tehase juht Raivo Vasnu rääkis kinnisvarauudised.ee Tuleohutuse aastakonverentsil 2015, et tänases päriselus on õnnetuse korral palju katastroofituriste, kes mobiilidega pildistavad ja seda infot levitavad.

"Katastroofituriste kipub alati olema. Meie õnnetuse tegevusplaani muudatus pärast viimast vahejuhtumit oli, et turvafirma G4S valvur jääb õnnetuse korral väravasse alles, aga temale lisandub õnnetuse korral meie oma inimene, kes võtab valvamise üle, sest ta tunneb töötajaid nägupidi. Ja laseb territooriumile sisse vaid meie inimesi, mitte uudishimulikke telefoniga pildistajaid," ütles Vasnu.

Sadolini Rapla tehas on maailma suurima keemiatööstusettevõtte, börsil noteeritud Akzo Nobeli tütarettevõte. Sealjuures on Rapla tehas Akzo Nobeli väikseim tehas Euroopas. Vasnu märkis, et nemad kuuluvad ohtlike ettevõtete hulka.

Loe teemaveebist kinnisvarauudised.ee, kuidas on korraldatud tuleohutus keemiatööstusettevõttes.

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara