Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 20. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sadolin: katastroofituristide ohjamine kuulub ohutusplaani

Sadolini Rapla tehase juht Raivo Vasnu rääkis kinnisvarauudised.ee Tuleohutuse aastakonverentsil 2015, et tänases päriselus on õnnetuse korral palju katastroofituriste, kes mobiilidega pildistavad ja seda infot levitavad.

"Katastroofituriste kipub alati olema. Meie õnnetuse tegevusplaani muudatus pärast viimast vahejuhtumit oli, et turvafirma G4S valvur jääb õnnetuse korral väravasse alles, aga temale lisandub õnnetuse korral meie oma inimene, kes võtab valvamise üle, sest ta tunneb töötajaid nägupidi. Ja laseb territooriumile sisse vaid meie inimesi, mitte uudishimulikke telefoniga pildistajaid," ütles Vasnu.

Sadolini Rapla tehas on maailma suurima keemiatööstusettevõtte, börsil noteeritud Akzo Nobeli tütarettevõte. Sealjuures on Rapla tehas Akzo Nobeli väikseim tehas Euroopas. Vasnu märkis, et nemad kuuluvad ohtlike ettevõtete hulka.

Loe teemaveebist kinnisvarauudised.ee, kuidas on korraldatud tuleohutus keemiatööstusettevõttes.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077