Sadolin: katastroofituristide ohjamine kuulub ohutusplaani

Sadolini Rapla tehase juht Raivo Vasnu rääkis kinnisvarauudised.ee Tuleohutuse aastakonverentsil 2015, et tänases päriselus on õnnetuse korral palju katastroofituriste, kes mobiilidega pildistavad ja seda infot levitavad.

"Katastroofituriste kipub alati olema. Meie õnnetuse tegevusplaani muudatus pärast viimast vahejuhtumit oli, et turvafirma G4S valvur jääb õnnetuse korral väravasse alles, aga temale lisandub õnnetuse korral meie oma inimene, kes võtab valvamise üle, sest ta tunneb töötajaid nägupidi. Ja laseb territooriumile sisse vaid meie inimesi, mitte uudishimulikke telefoniga pildistajaid," ütles Vasnu.

Sadolini Rapla tehas on maailma suurima keemiatööstusettevõtte, börsil noteeritud Akzo Nobeli tütarettevõte. Sealjuures on Rapla tehas Akzo Nobeli väikseim tehas Euroopas. Vasnu märkis, et nemad kuuluvad ohtlike ettevõtete hulka.

Loe teemaveebist kinnisvarauudised.ee, kuidas on korraldatud tuleohutus keemiatööstusettevõttes.

Jaga lugu:
Seotud lood
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077