Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 20. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tuleohutus: juhi sagedaseim soov on saada inspektor kaelast

Tuletark OÜ tuleohutusspetsialist Rivo Neuhaus rääkis Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee Tuleohutuse aastakonverentsil 2015, millest ettevõtete enesekontrolli plaan võiks ideaalis koosneda.

"Minu praktika näitab, tootmisettevõte teab, et iga seisak tähendab rahalist kahju. Ettevõttes tuleks kokku leppida, mis tase oma ettevõtte tuleohutuspoliitikas eesmärgiks tahetakse. Toonitan, et teiste inimeste, iga töötaja kaasamine on sealjuures ülioluline. Inimesed peavad ise vahetult osalema tegevustes. Kahjuks täna on kõige sagedasem tootmisettevõtte juhi vastus: "Tehke nii, et inspektor rahul oleks"." 

"Ettevõtte tuleohutusalane enesekontroll võiks olla tegevus, mis ei kesta mingi kindla lühikese perioodi, vaid on 95% kogu tööst. Kahjuks seda kohtab vähe," tõdes Tuletark OÜ tuleohutusspetsialist Rivo Neuhaus.

Loe teemaveebist kinnisvarauudised.ee, millest peaks koosnema ettevõtte enesekontrolli plaan.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077