Tanel Raig • 11. mai 2015
Jaga lugu:

EETLi juhina jätkab Meelis Einstein

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks Meelis Einsteini, AS Kunda Nordic Tsemendi tegevjuhi. Einstein juhtis liitu ka aastatel 2011-2015.

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit valis oma 7. mail toimunud korralisel aastakoosolekul uue kümneliikmelise juhatuse, kuhu kuuluvad:

 Meelis Einstein (AS Kunda Nordic Tsement),Tõnis Neilinn (Avatäidete tooterühma juht, AS Malmerk Fassaadid),Vaido Leosk (AS E-Betoonelement) jaToomas Vainola (AS Rudus) (mõlemad Betooni tooterühmast),Mart Arro (Ehitustoote tooterühm, AS Saint-Gobain Ehitustooted),Peep Siimon (Terase tooterühm, AS Esco/Weckman),Veljo Haube (OÜ Väo Paas, Sideainete ja täitematerjalide tooterühm),Vallot Mangus (AS TMB),Egon Mats (AS Lasita Aken),Ivar Sikk (AS Aeroc Jämerä). Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu uue revisjonikomisjoni koosseisu kuuluvad Jaak Saar (OÜ VKG Plokk) ja Ave Saksen (AS Jeld-Wen Eesti). Ehitusmaterjalitootjad on suutnud igal aastal kasvatada müüki nii koduturul kui ka eksporti, mis moodustab 35% kuni 40% kogu müügimahust ning  tegutsevad jätkuvalt selle nimel, et sektori konkurentsivõime ja ekspordisuutlikkus paraneks. Koostöös teiste huvigruppidega jätkab liit avalikkuse teavitamist sellest, millist mõju avaldavad kaudsed ja otsesed maksud, sh näiteks keskkonnatasud ja kütuse aktsiis, tööstuse konkurentsivõimele. Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (asutatud 1993. a.) on ehitusmaterjalide tootmise ja müügiga tegelevate ettevõtjate ühendus, kuhu kuulub 63 liiget. Liidu liikmete ehitusmaterjalide realiseerimise netokäive oli 2014. a. 418 miljonit eurot.

Jaga lugu:
TÖÖSTUSUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad tööstusuudised igal nädalal enda postkasti.

Tööstusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Harro Puusild
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24harro@toostusuudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppTööstusuudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Rain Jüristo
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077Rain.jyristo@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt