Atria Balticu käive kasvas mullu ligi 5%

Atria Balticu müügikäive oli möödunud aastal 34,5 miljonit eurot. Head tulemused koduturul tagasid ettevõtte kasumlikkuse.

Atria kontserni käive kasvas möödunud aastal 1,42 miljardi euroni ning ärikasum enam kui kahekordistus 19,7 miljonilt eurolt 40,6 miljoni euroni.

Müügikäive oli möödunud aastal 34,5 miljonit eurot  mis on 1,6 miljonit eurot ehk 4,9% enam kui 2013. aastal. Ettevõtte kasum oli ilma erakorraliste kuludeta 0,3 miljonit eurot. Mullu juunis Leedus müüdud kasutamata kinnisvara erakorraline ligi 0,4 miljoni euro suurune kahjum viis ettevõtte nulli. Viimases kvartalis oli Atria Balticu käibekasv 7,6% ehk 8,5 miljoni euroni.
 
„Atria Balticu majandustulemusi mõjutas olulisel määral aasta lõpul alanud sigade varumishinna langus, mis muutis meie seakasvatuse kahjumlikuks. Õnneks tagasid üldised head müügitulemused koduturul ettevõtte kasvu ja kasumlikkuse,” märkis Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm. „Oleme viimase 3 aastaga suutnud ettevõtet korrastada, pöörata käibe tõusutrendi ning muuta tegevuse kasumlikuks.”
 
Atria Eesti ASi juhatuse liige ja müügidirektor Meelis Laande toob eraldi välja neljanda kvartali head majandustulemused, millele aitasid kaasa mitmed turule toodud uued tooted.
 
Atria Eesti AS on ligi 400 töötajaga Eesti toiduainekontsern ning suuruselt teine seakasvataja Eestis.  Atria Eesti omab kolme kaubamärki: Maks & Moorits, Wõro ja VK. Atria Eesti AS kuulub Soome börsiettevõttele Atria Oy.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara