Autor: Raigo Neudorf • 31. juuli 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Saajos sai uue juhi

Keilas tegutsev turva- ja tuletõkkeuste valmistaja AS Saajos vahetas juuli alguses juhti.

Kaks aastat ettevõtet juhtinud ja selle kriisist välja toonud Jaan Allem teatas, et andis 2. juulil ettevõtte juhtimise üle Jaanus Laikmaale ning on peale seda konsultandina püüdnud teha kõik selleks, et üleminek oleks sujuv ja kiire.

„Tänan teid meeldiva koostöö eest kahe aasta jooksul, mil mul oli võimalus juhtida Saajose firmat Keilas. Periood kujunes pool aastat pikemaks esialgu kokkulepitust ja andis võimaluse viia läbi hulga positiivseid muutusi ettevõttes, mis oli üsna raskes seisus 2 aastat tagasi. Tänaseks oleme Saajose hea meeskonnaga suutnud laduda tugeva vundamendi tulevikule,“ teatas Allem.Allemi sõnul alustab ta ise aktiivse pensionäri elu ja loodab selle nautimise kõrval tegeleda ka oma kogemuste jagamisega noorematele juhtidele mentorina.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077