Autorid: aripaev.ee reklaamtekst, Allikas: www.aripaev.ee • 25. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metsnikud tunnustasid parimaid

Neljapäeval Tartus toimunud traditsioonilisel Erametsapäeval avaldasid erametsandusorganisatsioonid tunnustust inimestele ja organisatsioonidele, kes aasta jooksul on erametsanduse arendamisse kõige enam panustanud. 

Erametsa sõber - Metsä Forest Eesti AS

Ettevõte annab ostupoliitikas eelise sertifitseeritud puidule, makstes PEFC-serditud puidu eest kõrgemat hinda ning otsib kasutamisvõimalusi madalakvaliteedilisele toormele – sellega aitab Metsä Forest Eesti AS erametsaomanikel edendada keskkonnasäästlikku ning majanduslikult mõistlikku metsa majandamist.

Tubli metsaühistu juht – Läänemaa Metsaühistu juhatuse liige ja tegevjuht Mikk Link

Läänemaa Metsaühistu juht tegutseb sealseid majandamistingimusi arvestades keerulistes tingimustes, kuid olnud oma tegevuses edukas. Ka rootslastest metsaomanikud, kes metsa majandajana seni ainult enda riigi taustaga firmat tunnustasid, on  kohaliku ühistu juurde tagasitee leidnud. Mikk Link on ka tubli majanduskoostöö edendaja. Lisaks on oluline, et Miku pilk on suunatud tulevikku – ta tegeleb infotehnoloogia võimaluste arendamisega ühistulise metsamajandamise jaoks.    

Tubli konsulent – metsanduskonsulent ja Vooremaa Metsaühistu juht Harry Pütsepp

Harry Pütsepp väärib tunnustust nii asjatundliku konsulendi kui ka Vooremaa Metsaühistu juhina. Eesti noorim metsaühistu on kõigest kaheaastase tegutsemisajaga võitnud metsaomanike usalduse ja kasvanud kahesajaliikmeliseks laia teenuste paketti pakkuvaks ühistuks.

Tubli EMK töötaja – Erametsakeskuse kontrolliüksuse spetsialist Veljo Kütt

Pikaaegsete kogemustega metsandustöötaja, kes temale omasel ülirahulikul moel aitab enda tarkusi Erametsakeskuse kontrollitöös kasutada – ta on laialdaste teadmistega ja professionaalne, samas sõbralik ning vastutulelik.

Tubli meediatöötaja – ERR toimetaja Kaileen Mägi ja saate „Kapital“ meeskond

Metsanduse ja metsatööstuse teemaline „Kapitali“ saade oli sisukas, asjatundlik ning ülevaatlik. Saate valmimise käigus tehti koostööd mitme metsandusorganisatsiooniga, kes soovivad tunnustada „Kapitali“ meeskonda keerulistesse ja mahukatesse teemadesse süvenemise ja asjatundlikkuse eest.

Tubli riigiametnik – Maksu- ja Tolliameti maksude talituse peaspetsialist Eha Kütt          

Metsanduse maksuteema hea asjatundja, kes teeb erametsandusorganisatsioonidega koostööd selle sõna kõige paremas tähenduses – ta on alati valmis ära kuulama ja asjatundlikke vastuseid andma. Lisaks arvestab ta maksupraktika kujundamisel ühistute poolt tehtud tähelepanekuid.

Erametsanduse toetaja - Eesti Puidumüügikeskus

Metsaühistute poolt puidu turustamiseks loodud tulundusühing on oma eduka igapäevategevuse kõrval ka erametsanduse arengu ja huvide kaitse toetaja.

Tubli EEMLi töötaja – Eesti Erametsaliidu projektijuht Kristel Arukask

Töökas, asjatundlik, vastutulelik ja väga hea stressitaluvusega töötaja. Ta on inimene, kellele võib alati loota ja kellel asjad tulevad välja alati paremad, kui kolleegide poolt osati oodata. Kristel Arukask pälvis tubli koostööpartnerina ka Metsa Hoiu- ja Laenuühistu tunnustuse.

Autor: aripaev. ee

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077