Autor: Raigo Neudorf • 21. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EASi tootearenduse meistriklassis soovib osaleda 9 ettevõtet

Eksportivatele tootmisettevõtetele suunatud arenguprogrammi „EAS Tootearenduse meistriklass – IT võimalused tootearenduses“ vastu tundis EASi teatel huvi 9 tootmisettevõtet.

Märtsis avaneva programmi eesmärgiks on pakkuda ettevõtetele teadmisi ja oskusi nutikamate toodete loomiseks ja  IT-võimaluste paremaks  ärakasutamiseks.

„9 ettevõtet on soovi avaldanud programmist osa võtta – veel on üks vaba koht. Kõik registreerunud ettevõtted on projektiidee tutvustamisega vaeva näinud ja kvalifitseeruvad EASi Tootearenduse meistriklassis osalema,“ märkis  EASi ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse direktor Aivar Roop.

Tema sõnul on huviliste näol kokku saanud tõeline läbilõige Eesti tööstussektorist: esindatud on  mööbli-, toiduaine-, rõiva- ja klaasitööstus ning lisaks trükikoda, laevaehitusettevõte ning  kaabli- ja ventilatsioonitehnoloogia tootja.

EASi tootearenduse meistriklass toimub esimest korda. Tegemist on  arenguprogrammiga, kus ettevõtetelt eeldatakse intensiivset tootearenduse protsessis olemist, valmidust kaasata välist kompetentsi ja võimekust tegemaks kiireid muudatusi koostöös oma klientide ja IT-partneriga.

„Oleme rahul, et registreerunud ettevõtted on mõistnud lähteülesannet ja pingutanud projektiideega, et võtta programmist maksimum.  Tulemustest saame rääkida juunis. Samas me ei eelda, et muutused ettevõtete finantsnäitajates avalduvad juba 4 kuuga, pigem loodame, et nad on saanud start-up’iliku suhtumise oma tootearendusse ja valmis tegema kiireid muudatusi lähtuvalt kliendi vajadustest ja IT-võimalustest,“ märkis Roop.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077