Autor: Raigo Neudorf • 5. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milliseid võimalusi ja eeliseid pakub tööstusfirmadele Paldiski?

Äripäeva Tööstusuudised, Paldiski Ettevõtjate Liit ning PAKRI Teadus- ja Tööstuspark kutsuvad ettevõtteid septembri viimasel reedel tutvuma Paldiski äri- ja logistikavõimalustega ning Pakri poolsaare arenguplaanidega.

Pakri poolsaarel asuv Paldiski linn kuulub nende omavalitsuste hulka, kuhu lähiaastail kavandatakse sadadesse miljonitesse eurodesse ulatuvaid investeeringuid ning mille puhul on räägitud nii LNG terminali kui nafta rafineerimistehase rajamisest. Samuti käib Pakri poolsaarel koguni kolme erineva tööstuspargi arendamine. Neist ühe – PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi – eesmärgiks on kasvada energiatõhususe ja taastuvenergeetika valdkonna juhtivaks kompetentsikeskuseks Põhja-Euroopas.

Kõik see kokku tähendab, et lähiaastail vajatakse arenguks kümneid uusi ettevõtteid ja tuhandeid uusi töötajaid. Millised võimalusi, eeliseid ja sünergiat see ettevõtetele pakub, saab kuulda ja näha septembri viimasel reedel, mil Paldiskis toimub selle sügise esimene Äripäeva Tööstuse klubi.

Tööstuse klubis tutvustavad Paldiski linna ja Pakri poolsaare äri- ja logistikavõimalusi Paldiski linnavalitsuse, Paldiski Ettevõtjate Liidu ning PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi esindajad (täpsemat kava vaata allpool).

Lisaks avaneb klubilistel võimalus külastada Paldiskis tegutsevat ettevõtet OÜ Bole, mis toodab loodusliku joonega "kõveraid" põrandaid. Varasemalt on ettevõte kõneainet tekitanud sellega, et tarnis USA tuntud tehnoloogiaettevõtte Apple juhtivtöötajale Californiasse tammepõranda.

Äripäeva Tööstuse klubi „Milliseid võimalusi pakub Paldiski tööstusettevõtetele,“ toimub Paldiski Ettevõtjate Liidus (aadressiga Rae 38) reedel, 27. septembril algusega kell 11. Klubis osalemine maksab 68 eurot (km-ga 81,60 eurot) ning sündmusele saab registreeruda SIIN.

Toostusuudised.ee on sel aastal Paldiski ning PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi arengutest ka paar lugu avaldanud. Kõnealuste artiklitega on võimalik tutvuda SIIN ja SIIN.

Tööstuse klubi 27.09 PaldiskisMilliseid võimalusi pakub Paldiski tööstusettevõtetele?

11.00-11.15 Kogunemine ja registreerimine Paldiski linnavolikogu liige Jaanus Saat Paldiski Ettevõtjate Liidu juhatuse esimees Sven Ratassepp  PAKRI tegevjuht Enn Laansoo, Jr.12.45-13.45 PAKRI Teadus- ja Tööstuspargi tutvustus, põrandatootja OÜ Bole külastus13.45-14.00 Klubi lõpetamine

11.15-11.45 Kuidas toetab Paldiski linn oma praegusi ja tulevasi ettevõtteid?

11.45-12.15 Paldiski äri- ja logistikavõimalused täna ja tulevikus.

12.15-12-45 Milliseid eeliseid ja sünergiat pakub oma asunikele PAKRI Teadus- ja tööstuspark.

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077