TTÜ energeetikateaduskonna uus dekaan on Arvi Hamburg

Arvi Hamburg on 1. märtsist Tehnikaülikooli energeetikateaduskonna dekaan.

TTÜ energeetikateaduskonna nõukogu valis dekaaniks Arvi Hamburgi 22. veebruaril 2012. Dekaani ametiaeg kestab 1. märtsist 2012 kuni 28. veebruarini 2017. Hamburg on energeetikateaduskonna energiapoliitika professor, Eesti Inseneride Liidu president, Eesti Teaduste Akadeemia energeetikanõukogu esimees, Eesti Gaasiliidu juhatuse liige. Tema uurimisteemadeks on energeetika arengusuunad, energeetika strateegiline juhtimine ja innovatsioon Eestis. Ta on avaldanud ligi 30 publikatsiooni ja juhendanud seitset teaduslikku uurimistööd.

Hamburg kaitses TTÜs 2010. aastal  doktoritöö  „Energeetika arenguperspektiivide analüüs“  ning valiti sel aastal TTÜ energiapoliitika professoriks. Hamburg on   omandanud praktilised teadmised elektri- ja gaasimajandusest töötamisel   Eesti Energias ja Eesti Gaasis ning riigi energiamajanduse juhtimiskogemuse Majandusministeeriumis.

Kutseõppeasutuste ja rakenduskõrgkooli  nõukogude esimehena on ta seotud hariduse-  ja kutseõppe korraldusega,  inseneride liidu juhina on prioriteediks inseneride teoreetiliste teadmiste ja töökogemuste ning vastutuse  baasil kutseliste inseneride ettevalmistamine.

Hamburg on ka Archimedese TeaMe programmi nõunike kogu liige, ajakirja Oil Schale kolleegiumi liige, EASi Energiatehnoloogia programmi nõukoja liige, MTÜ Eesti Tuumajaam nõukogu liige, ajakirja Inseneeria kolleegiumi liige.

Aastail 2006-2012 oli energeetikateaduskonna dekaaniks robotitehnika õppetooli professor Tõnu Lehtla.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara