Autor: Tanel Raig • 27. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnikaülikool võimaldab valida õppemooduleid töökohustuste järgi

Tallinna Tehnikaülikool avab magistriõppe kaugõppes uue peaeriala mehhanotehnika, mis võimaldab tööstuskogemustega õppuritel valida eriõppe mooduleid oma spetsialiseerumise järgi töökohas.

Tudengid saavad valiku teha moodulite "Ettevõtlus ja innovatsioon", "Projekteerimine", "Materjalitehnika", "Tootmistehnika" ja "Mehhatroonika" vahel. Kokku peab valima kolm moodulit. Kursustel on e-õppe tugi ja eriala väljatöötamisel on arvestatud ettevõtete ekspertide antud soovituste ja rõhuasetustega. Õppetöö on eesti keeles ja loengud/harjutused toimuvad üle nädala reedeõhtutel ja laupäevadel. Erandlik on ka, et kaugõppes on 16 kohta tasuta.

Mehhanotehnika peaeriala on välja töötatud Sihtasutuse Archimedes meetme raames. Õppekava arendus põhines olemasoleva magistri õppekava ekspertiisil, millesse oli kaasatud Eesti Masinatööstuse Liit kolme tööstuseksperdiga - Aleksei Hõbemägi, Marko Kokla ja Janek Trumsi. Projekt sisaldab ka täiendõppekava „Innovaatiline ettevõtja“ loomist ning lisaks veel täiendavaid õppemooduleid.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077