Kohtla-Järve Soojus ristiti VKG Soojuseks

Alates eilsest kannab AS Kohtla-Järve Soojus uue nimena AS VKG Soojus. Nimevahetusega soovib VKG rõhutada kohaliku soojatootja ning -tarnija seotust kontserniga.

Ettevõttest saab tulevikus peamine soojusenergia turustaja Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonnas. VKG Soojuse juhatuse liikme Andres Veske kinnistusel kujuneb VKG Soojusest peamine soojatarnija Kohtla-Järve ja Jõhvi piirkonnas, kes vastutab nii soojatarnete kindluse kui ka kliendisuhete eest. Soojuse tootmise eest hakkab alates 2013. aastast vastutama VKG tütarettevõte VKG Energia, mille tootmisprotsess vastab ELi keskkonnahoiu normidele.

Alates 2013. aastast, mil suletakse lõplikult Ahtme Soojuselektrijaam, hakkab üle 40 000 elanikuga kaugküttepiirkond soojust saama VKG põlevkivitöötlemiskompleksist. Põlevkiviõli tootmise käigus eralduvast põlevkivigaasist hakatakse soojust ja elektrit tootma VKG Energiale kuuluvates koostootmisjaamades.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara