Baltika jõudis müügis kasvupoolele

2010. aasta neljandas kvartalis suurenes Baltika jaemüük 7% - tegemist on esmakordse kvartaalse kasvuga viimase kahe aasta jooksul, teatas ettevõte.

Detsembris kasvas Baltika jaemüük eelmise aastaga võrreldes 11% ning seda 9% väiksema müügipinnaga.

Baltika neljanda kvartali käive ulatus 15,1 miljoni euroni, kasvades eelmise aastaga võrreldes 7%. Jaemüük kasvas neljandas kvartalis 7% ning hulgimüük 1%. Regioonide lõikes suurendas Baltika neljandas kvartalis jaemüüki nii Baltimaades kui ka Ida-Euroopas 8%.

Baltika detsembri konsolideeritud jaemüük ulatus 4,8 miljoni euroni, mida on 11% enam kui eelmise aasta samal perioodil ning mis saavutati 9% väiksema müügipinnaga. Baltikal oli detsembri lõpu seisuga 120 kauplust müügipinnaga 24 424 m², mis oli 13 võrra vähem kui aasta tagasi. Aasta jooksul avati 6 ja suleti 19 poodi.

Suurimad müügikasvud saavutati detsembris Ida-Euroopa regioonis, kus müügid kasvasid 18%, sealhulgas Venemaa jaeturul 19% ja Ukraina turul 18%. Balti regiooni müügid kasvasid detsembris kokku 7%, sealhulgas Lätis 18% ja Eestis 12%. Võrreldavate poodide müügid ruutmeetrile kasvasid detsembris enim Ukrainas (+45%), Venemaal (+20%), Lätis (+12%) ning Eestis (+10%). Baltika 2010. aasta detsembri konsolideeritud müügitulu ulatus 4,9 miljoni euroni, saavutades eelmise aasta detsembriga võrreldes 11% kasvu.

2010. aastal ulatusid Baltika Grupi esialgsed auditeerimata müügitulud 52,2 miljoni euroni, mis oli eelmise aastaga võrreldes 8% väiksem, sh jaemüük oli kokku 48,6 miljonit eurot (-6%) ja hulgimüük 3,0 miljonit eurot (-31%).

 

Osale arutelus

  • Maire Kasemaa

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara