Autor: Anne Oja • 9. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT loodab tuuleenergia klastrilt turuosa kasvu

Mark Berman, kes on BLRT Grupi nõukogu liige ning BLRT esindaja Eesti tuuleenergia klastris, loodab klastrilt abi turuosa kasvatamiseks.

"BLRT Grupp on valinud tuuleenergeetika üheks oma strateegiliseks prioriteediks. Põhjuseks on selle sektori kasv üldise majanduslanguse ajal ning meie hinnangul see jätkub veel mõne hea aasta jooksul," kommenteeris Berman. "Meie huvi on kasvatada turuosa eeskätt meretuuleparkide spetsiaallaevade ja erinevate konstruktsioonide tootjana. Oleme ehitanud üle miljardi maksva spetsiaallaeva meretuuleparkide rajamiseks Saksamaale ning erinevaid suuremahulisi metallkonstruktsioone parkidele endile."

Berman lisas, et BLRT eesmärk ongi suurendada oma turuosa sarnastes projektides ja selle saavutamiseks investeeritakse pidevalt tehnoloogiasse ning inimestesse.

"Oleme astunud, astumas erinevate erialaühenduste liikmeks lisaks Eesti klastrile ka välismaal. Euroopas on taolised ühendused suhteliselt suletud klubi ja selle liikmeks pääsemine annab juba teatud staatuse märgi. Osalme ka erialamessidel ning loome ja arendame otsekontakte erinevate osapooltega," märkis Berman.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077