Autor: Anne Oja • 3. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lauma omanikuks sai offshore-firma

Naistepesu tootja Lauma Fabrics pole enam ametlikult seotud maksevõimetu Alta Capitaliga, ettevõtte uueks omanikuks on Küprosel registreeritud Myrtyle Ventures Limited.

Ehkki offshore-firma omaniku kohta täpsemaid andmeid pole, on teada, et samale aadressile on registreeritud mitmed Venemaa päritolu investeerimisfirmad. Kirjade järgi investeeris Myrtyle Ventures Limited Lauma omakapitali 7 miljonit latti (ca 154 mln krooni), kirjutas Dienas Bizness.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077