Autor: Anu Jõgi • 17. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UPMi koondamisplaan tõi streigi

Soome metsanduskontserni UPMi töötajad vastasid ettevõtte eile teatavaks tehtud koondamiskavale täna hommikul alanud kolmepäevase streigiga.

Eile teatas UPM, et alustab ametiühingutega läbirääkimisi 200 inimese koondamise teemal Kymi ja Kaukaa paberi- ja tselluloositehastest. UPMi teatel on eesmärk muuta töö efektiivsemaks ja ettevõte sellega konkurentsivõimelisemaks.

Täna alanud meeleavaldusel osaleb tehase 700st töötajast 500, streik lõpeb laupäeva varahommikul.

Tehase usaldusmees Pasi Untolahti on ettevõtte koondamisplaanis pettunud. Tema sõnul on eelmise aasta lõpu ja selle aasta alguse tulemused head ja tellimusi jätkub maikuuni. „Raha tuleb aknast ja uksest,“ ütles ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077