15. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev ostis Raamatupidaja.ee

Äripäev ostis meediaettevõtte Raamatupidaja.ee, mis vahendab praktilist erialast informatsiooni.

Lepingu järgi omandas Äripäev raamatupidajatele suunatud ajakirja "RP – Raamatupidamise Praktik", veebiportaalid raamatupidaja.ee ja sekretar.ee, ühtlasi jätkab Äripäev sekretäridele ja raamatupidajatele suunatud traditsiooniliste koolituste ja konverentside korraldamist.

"Saame oma tooteportfelli liita väikesed, aga oma turusegmendis liidrikohal olevad tooted," kommenteeris tehingut Äripäeva peadirektor Igor Rõtov. "Hindan ülikõrgelt Toomas Tamsare ja Tõnis Arro panust, kes on suutnud need üles töötada. Kasutades oma sünergiaid, suudame kindlasti pakkuda klientidele veelgi paremaid teenuseid ja projekte jõuliselt edasi arendada."

Raamatupidaja.ee ühe omaniku Toomas Tamsare sõnul on sekretäride ja raamatupidamisportaalide inimesed teinud viimastel aastatel suurepärast tööd, mille parimaks hinnanguks on väga hea külastatavus. "Äripäev soovis oma põhitegevusala laiendada, meie jällegi pigem keskenduda oma põhitööle. Usun, et sekretar.ee ja raamatupidaja.ee kasvavad üha. Koostöö Pärnu Konverentside ja portaalide vahel jätkub," lisas ta.

Sekretar.ee loodi 2000. aastal juhiabidele ja sekretäridele ning on kujunenud laialt kasutatavaks erialaseks infoallikaks ja suhtluskeskkonnaks, pakkudes konkurentsi ka naisteväljaannetele. Kaks aastat hiljem raamatupidajatele ja finantsistidele asutatud professionaalse veebiportaali toel alustati ka valdkonna koolituste ja konverentside korraldamist. Raamatupidajate ja finantsistide ajakiri RP on tõusnud kahe tegutsemisaasta jooksul omas valdkonnas turuliidriks.

Äripäeva ajakirjanike hinnangul maksis Raamatupidaja.ee 1,5 miljonit krooni. Konfidentsiaalsuskokkuleppe tõttu ei saanud osapooled tehingu hinda avaldada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077