VKG koondab töötajaid

VKG teatas täna, et koondab töötajaid.
Selle aasta oktoobris kaotab VKG kontserni tütarettevõttes VKG Resins
AS töö kuus inimest.

Koondamine puudutab VKG kontserni keemiaettevõtte VKG Resins ASi polümeerkeemia seadet, sünteeskeemia seadet ja laborit. Ettevõtte koosseisu vähendamine on põhjustatud ehitusturu kokkutõmbumisest, mis omakorda põhjustas ehituskeemia turu olulist langust, milletõttu nimetatud töökohtadel ei ole enam vajalikku töökoormust.

VKG Resins AS on Balti riikides suurim liimvaikude tootja. Peamine toodang koosneb karbamiidformaldehüüdvaikude erinevatest modifikatsioonidest ning vedelast fenoolformaldehüüdvaigust. Ettevõttes töötab hetkel 127 inimest.

VKG avalike suhete juht Julia Aleksandrova ütles dv.ee-le, et ettevõte pole praegu valmis tegema prognoose koondamise valdkonnas. "Saame öelda, et (praegu - toim) me rohkem inimesi ei koonda, kuid täpseid prognoose me ka teha ei suuda. Tänased koondamised ei tulenenud kulude ümberstruktureerimisest ega majandusest, ent mis on seotud turusituatsiooni muutumisega, on töötajad praegu lihtsalt ilma koormuseta."

VKG-l on praegu käsil hulganisti uusi projekte ja siiamaani pole töötajate koondamisest juttu olnud. Tõenäoliselt omas VKG piisavalt reserve, et halveneva majandussituatsiooniga omal jõul toime tulla. Samas said kontserni tütarettevõtte VKG Resinsi reservid nähtavasti otsa.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara