Margus Uudam: olen parima juba teinud

OÜ Jaotusvõrk juhataja Margus Uudam lahkub
8. augustil Eesti Energiast, kuna peab peab oma tööd seal tehtuks.

“Olen jõudnud arusaamisele, et parim, mida omalt poolt Jaotusvõrgu ja Eesti Energia kasuks olen saanud anda, on tehtud. Seetõttu pean õigemaks tänasest ametist loobuda,” rääkis oma lahkumisest Jaotusvõrgu juhataja Margus Uudam.

"Margus liitus meie tiimiga 2004 ja on andud kõva pause Jaotusvõrgu ja kogu Eesti Energia arengusse," rääkis Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive. "Margus on julge ja kiire tegutseja, kes on jõuliselt suunanud Jaotusvõrgu kolme olulise eesmärgi täitmisele: pingeprobleemi lahendamine, rikete ja elektrikao vähendamine. Lisaks sellele on tema juhtimise ajal kasvanud hüppeliselt töötajate pühendumuse näitajad. Olen kindel, et Marguse moodustatud Jaotusvõrgu meeskond viib need klientidele nii olulised ambitsioonikad eesmärgid ellu," lisas Liive.

Kuni uue juhi valikuni täidab Jaotusvõrgu juhataja kohuseid Jaotusvõrgu võrguhalduse juht Tarmo Mere.

Jaotusvõrk on Eesti suurim elektrivõrgu ettevõte, mis toob elektrienergia ligi poolele miljonile kodule ja ettevõttele. Jaotusvõrk investeerib elektrivõrgu uuendamisse kolme aasta jooksul 4,8 miljardit krooni, mille peamine eesmärk on vähendada elektrikatkestusi poole võrra. Jaotusvõrgu teeninduspiirkonnaks on kogu Eesti, välja arvatud Läänemaa, Narva linn ja selle lähiümbrus ning Viimsi vald.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara