31. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ärilause: Reiljan pidanuks juba varem Rahvaliidust lahkuma

Tabavamaid ütlemisi tänasest, 31. märtsi pressist:

"Pärast tänast päeva on Villu Reiljani edaspidine poliitiline karjäär võimatuks osutunud. Ta oleks pidanud juba varem Rahvaliidust välja astuma," reformierakondlane Meelis Atonen, Äripäev.

"Praegune majanduskliima on laienemiseks ja turu haaramiseks igati sobiv. Muidugi, raha on kallim, kuid ettevõtted on odavamad, mõned isegi väga odavad," ASi Balbiino juhataja Riho Niils, Äripäev.

"Isegi siis, kui sa kuulaksid muusikat 24 tundi ööpäevas seitsmel päeval nädalas, oleks see siiski tibatillukene osa muusikast, mida Nokia pakkuma hakkab," Nokia Multimedia asepresident ja tegevjuht Anssi Vanjoki, Äripäev.

"Pärimusmuusika on ravitoimega," ärimees Tauno Tuula, Äripäev.

"Loomulikult on igas riigis tähelepanuväärne, kui pistise nõudmises süüdistatakse juhtivat poliitikut," ühingu Korruptsioonivaba Eesti juht Tarmu Tammerk, Äripäev.

"Oma aastatepikkuse ja suure praktikaga küsin: kuidas ja miks selline asi on kohtusse saadetud?" Villu Reiljani kaitsja, Eesti Advokatuuri esimees Aivar Pilv Reiljani pistisekahtlusest, Äripäev.

"Kui inimene mõistetakse õigeks, siis jäävad edasised spekulatsioonid ära. Kui vastupidi, peab ta riigikogust lahkuma ja ega tal kohta siis ka erakonnas pole," Rahvaliidu praegune juht Jaanus Marrandi Reiljani kohtuasjast, Äripäev.

"Kui mul on õun ja sul on õun ja me need ära vahetame, siis on pärast ikkagi mõlemal üks õun, aga kui mul on mõte ja sul on mõte, siis pärast mõttevahetust on kummalgi kaks mõtet," põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder selgitab, miks mõttevahetus on parem kui õunavahetus, Äripäev.

"Tahvel on väga tagasihoid shy;lik ja soliidne, pole seal mingit poliitilist asja. Ma saan aru küll, et te olete hästi pahatahtlikud, aga uskuge mind, see on korrektne asi," Tallinna linnalt Rahvarinde mälestustahvli tellimuse saanud skulptor Tauno Kangro, Postimees.

"Kanep on keelatud, aga noortel on seda kergem kätte saada kui alkoholi," 23aastane Oliver, Postimees.

"Ennustan, et möödunud aasta jääb selle koalitsiooni kõige paremaks aastaks," rahvaliitlane Karel Rüütli, Postimees.

"Peaministri suurim puudus meeskonna kaptenina on see, et ta jäigi imetlema oma valimisvõitu," keskerakondlane Ain Seppik, Postimees.

"Minul on tarbijana taskukohase hinnaga elektri üle sama hea meel nagu kõigil teistel eestimaalastel," Eesti Energia finantsdirektor Margus Kaasik, Postimees.

"Viimasel ajal ei leia enam asja, mille kohta Bushi valitsus poleks valetanud," Eesti Ekspressi vastutav väljaandja Hans H. Luik, Eesti Päevaleht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077