Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 10. oktoober 2007

Kruuda: no mida ma veel tegema pean?

Ärimees Oliver Kruuda kommenteeris aripaev.ee-le finantsinspektsiooni otsust Hongkongi taksopeatusest: "Tegin väikeaktsionäridele 60% kõrgema pakkumise, ikka halvasti, no mida ma veel tegema pean?"

Kruuda lisas ajakirjanikule, et kuuleb inspektsiooni keeldumisest esimest korda. "Ma ei oska midagi arvata selle otsuse kohta, ma pole kõikides asjades kõige targem. Minu asjatundjad tegelesid sellega," kommenteeris ta.

Küsimusele, kui palju on täna ASil Rubla reaalset raha, Kruuda konkreetset vastust ei andnud. "Me saaksime selle pakkumisega hakkama küll," kinnitas ta. Kruuda lisas, et pakkumisest väikeaktsionäridele nad loobuda ei taha ning loodavad selle ikka ära teha.

Küsimusele, kas finantsinspektsioon karistas oma otsusega Kruuda asemel hoopis Kalevi väikeaktsionäre, andis Kruuda järgneva vastuse: "Igaühel on põhiseaduslik õigus oma arvamust avaldada ja kui Kalevi aktsionärid usaldaksid vaid Äripäeva oleks ettevõttel kaks omanikku - Kruuda ja Heino Priimägi, aga neid on umbes 1600 ja viimasel ajal on väikeomanikke isegi lisandunud, nii, et õnneks usaldavad inimesed ka veel muid allikaid".

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077