Kruuda: no mida ma veel tegema pean?

Ärimees Oliver Kruuda kommenteeris
aripaev.ee-le finantsinspektsiooni otsust Hongkongi taksopeatusest: "Tegin
väikeaktsionäridele 60% kõrgema pakkumise, ikka halvasti, no mida ma veel tegema
pean?"

Kruuda lisas ajakirjanikule, et kuuleb inspektsiooni keeldumisest esimest korda. "Ma ei oska midagi arvata selle otsuse kohta, ma pole kõikides asjades kõige targem. Minu asjatundjad tegelesid sellega," kommenteeris ta.

Küsimusele, kui palju on täna ASil Rubla reaalset raha, Kruuda konkreetset vastust ei andnud. "Me saaksime selle pakkumisega hakkama küll," kinnitas ta. Kruuda lisas, et pakkumisest väikeaktsionäridele nad loobuda ei taha ning loodavad selle ikka ära teha.

Küsimusele, kas finantsinspektsioon karistas oma otsusega Kruuda asemel hoopis Kalevi väikeaktsionäre, andis Kruuda järgneva vastuse: "Igaühel on põhiseaduslik õigus oma arvamust avaldada ja kui Kalevi aktsionärid usaldaksid vaid Äripäeva oleks ettevõttel kaks omanikku - Kruuda ja Heino Priimägi, aga neid on umbes 1600 ja viimasel ajal on väikeomanikke isegi lisandunud, nii, et õnneks usaldavad inimesed ka veel muid allikaid".

Osale arutelus

  • Annika Matson

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara