10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enskilda soovitab müüa paberitootjate aktsiaid

Enskilda analüütikud kirjutasid analüüsis, et Põhjamaade puidu-ja paberitootjaid ootab 2008. aasta näol ees järjekordne vilets aasta ning soovitasid müüa paberitootjate aktsiaid, vahendab Bloomberg.

Kõrgemad kulud, nõrk USA dollar ja vähesed hinnatõusud löövad kasumeid.

Varem soovitas SEB Enskilda UPM-Kymmese, Stora Enso, Norske Skogindustrieri ja M-reali aktsiat hoida, nüüd aga müüa. Ka Holmeni ja Rottnerose aktsiad said müügisoovituse, Svenska Cellulosa ja Billerud aga hoia-soovituse.

Enskilda kärpis tööstusharu kasumiprognoosi aktsia kohta 29 protsendi võrra. 2009. aastal peaksid kasumid kukkuma 21 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077