Autor: Agnes Ojala • 20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nördinud klient: Eesti Energia rikkus kaks tervet päeva ära

Tallinnas Suur-Ameerika ja Toomkuninga nurgal elav Tanel Raja, kes viimased kaks päeva pidi elektrita elama, on Eesti Energia käitumisest nördinud.

"Nende huvipuudus on kõrvulukustav! Kui nad oleksid vähemalt öelnud, et elekter on ära kaks päeva, oleksin saanud oma plaanid ümber korraldada. Selle asemel aga lükati parandustööde tähtaega pidevalt edasi ja mina lihtsalt ootasin," ütles Raja.

Raja rääkis, et helistas rikketelefonil 1343 mitu korda. Sealt ei vastatud esialgu midagi, hiljem aga tuli telefonist automaatteade, et Suur-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Toomkuninga tänaval on elektririke, mis eemaldatakse neljapäeval kella 18.00ks.

"Tänapäeval ei saa ju midagi enam elektrita teha. Puumajades soojendatakse vett enamasti elektriga. See tähendab, et pole dušši, ei saa habet ajada ega muud. Istusin need kaks õhtut kodus küünlavalgel ja lugesin raamatut," rääkis ta. "Külmkapp on täiesti sulanud, ilmselt viskan selle nüüd tühjaks."

Veelgi raskem on Raja sõnul ilmselt neil, kes kodus tööd teevad. Need, kes aga kodusid elektriga kütavad, peavad kannatama tohutut niiskust. "Hea, et ei olnud veel külmad ilmad. Siis oleks olukord olnud lausa eluohtlik," lisas Raja.

"Mul on närvid täiesti läbi ja kavatsen kindlasti midagi ette võtta. Tõenäoliselt pean esitama kahjunõude. Olen lihtsalt frustreeritud!" lausus Raja.

Teisipäeva lõuna paiku kadus elekter Suur-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Toomkuninga tänavatelt. Elektrivarustus taastati alles täna ennelõunal. Eesti Energia Jaotusvõrk on öelnud, et on nõus elanike kahjud hüvitama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077