Nördinud klient: Eesti Energia rikkus kaks tervet päeva ära

Tallinnas Suur-Ameerika ja Toomkuninga
nurgal elav Tanel Raja, kes viimased kaks päeva pidi elektrita elama, on Eesti
Energia käitumisest nördinud.

"Nende huvipuudus on kõrvulukustav! Kui nad oleksid vähemalt öelnud, et elekter on ära kaks päeva, oleksin saanud oma plaanid ümber korraldada. Selle asemel aga lükati parandustööde tähtaega pidevalt edasi ja mina lihtsalt ootasin," ütles Raja.

Raja rääkis, et helistas rikketelefonil 1343 mitu korda. Sealt ei vastatud esialgu midagi, hiljem aga tuli telefonist automaatteade, et Suur-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Toomkuninga tänaval on elektririke, mis eemaldatakse neljapäeval kella 18.00ks.

"Tänapäeval ei saa ju midagi enam elektrita teha. Puumajades soojendatakse vett enamasti elektriga. See tähendab, et pole duðði, ei saa habet ajada ega muud. Istusin need kaks õhtut kodus küünlavalgel ja lugesin raamatut," rääkis ta. "Külmkapp on täiesti sulanud, ilmselt viskan selle nüüd tühjaks."

Veelgi raskem on Raja sõnul ilmselt neil, kes kodus tööd teevad. Need, kes aga kodusid elektriga kütavad, peavad kannatama tohutut niiskust. "Hea, et ei olnud veel külmad ilmad. Siis oleks olukord olnud lausa eluohtlik," lisas Raja.

"Mul on närvid täiesti läbi ja kavatsen kindlasti midagi ette võtta. Tõenäoliselt pean esitama kahjunõude. Olen lihtsalt frustreeritud!" lausus Raja.

Teisipäeva lõuna paiku kadus elekter Suur-Ameerika, Kesk-Ameerika ja Toomkuninga tänavatelt. Elektrivarustus taastati alles täna ennelõunal. Eesti Energia Jaotusvõrk on öelnud, et on nõus elanike kahjud hüvitama.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara