Hulk Eesti Raudtee töötajaid läheb kütusevargusega seoses kohtu ette

Soldino jaamas kaks aastat tagasi toime
pandud kütusevarguses kahtlustatavana saadetakse Narvas kohtu ette 19 Eesti
Raudtee töötajat.

Möödunud nädala lõpul andis Narva politsei prokuratuurile üle Soldino jaamas kaks aastat tagasi toime pandud suuremahulise kütusevarguse uurimismaterjalid, mis viivad kohtu ette 19 Eesti Raudtee töötajat, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kütusevarguse avastas Erna retkeks valmistuv piirivalve kaugluurerühm, kes pool nädalat enne varaste kinnipidamist tegevuspaika varjatult jälgisid.

2005. aasta 17. aprillil kella ühe paiku päeval lähenes Soldino jaamale Narva poolt vedur, mis peatus täpselt ühe rööbaste vahele peidetud pumba juures. Seal asusid raudteetöölised vedurist vooliku abil kütust välja pumpama.

Politsei abiga avastati teises jaamaotsas veel üks mahuti, lisaks veel kolm peidetud ja maskeeritud kütusepumpa. Uurimise käigus otsisid politseinikud läbi Soldino külas elava 1959. aastal sündinud Nikolai talu, kust leiti raudteel olnuile lisaks veel kaks suurt mahutit umbes 8500 liitri markeeritud diislikütusega, mida kasutab vaid Eesti Raudtee.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

Teabevara