Autor: Toomas Kelt • 11. september 2023

Joogitootjate TOP: oodata on müügimahtude vähenemist

Läinud aasta suurim probleem oli Ukraina sõda, kinnitavad mitmed edukad joogitootjad. Ümber tuli korraldada müügi- ja tarneahelaid ning kiirelt lõpetatud eksport Venemaa ja Valgevene turule lõi augu ettevõtete müüki.
A Le Coqi juht Jaanus Vihand.
Foto: Raul Mee

Joogitootjate TOPi etteotsa jäi püsima eelmiselgi aastal võidu saavutanud A. Le Coq. Ettevõtte juhataja Jaanus Vihand ütleb otse: „Eelmisel aasta tulemus oli hoolimata keerulistest oludest üks parimaid ettevõtte ajaloos.“ Neljandiku võrra kasvanud käive (ühtekokku 96,53 miljonit eurot) ja 13,62 miljoni eurone kasum on argumendid, mis seda väidet toetavad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077