Autor: Toomas Kelt • 30. september 2022

Joogitootjate TOP: eduka aasta järel suur langus

Väga heale aastale järgnes suur langus, võib kokku võtta joogitootjate kogemuse. Raskusi on praegu paljudel ettevõtetel, nendib TOPi võitja, joogitootja A. Le Coqi turundusjuht Katrin Vernik.
A. Le Coqi turun­dusjuhi Katrin ­Verniku sõnul mõjutab ettevõtte praegust tegevust kõige rohkem Ukraina sõda, mis on hoogu andnud inflatsioonile ja toorainete hinnakasvule.
Foto: Raul Mee

Lõppenud aasta oli väga keeruline, sõnas mulluselt neljandalt kohalt võitjaks tõusnud ettevõtte turundusjuht. “Kordades tõusnud energia- ja tooraine­hinnad, samuti nii energia- kui ka tooraineressursside saadavus on järsult tõstnud meie toodete omahinda. Näeme, et lõpp­tarbija ei suudaks kogu seda hinnatõusu vastu võtta, mistõttu kindlasti kõike ei saa me edasi müügihindadesse üle kanda,” ütles Vernik.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077