Autor: Ekaterina Mereminskaya • 25. oktoober 2023

Metallitööstur Larissa Šabunova: ma ei saa suure tehase juhina olla pehme inimene

Narva ühe suurima tehase, metallitöötlemisettevõtte Fortaco peadirektor Larissa Šabunova ütleb, et on end ise üles töötanud. Ta õpib pidevalt. Ja sealhulgas naisjuhtimist – see teema on talle eriti lähedane. Pärast Stanfordis õppimist sai temast oma tehase naiste mentor.
Fortaco juht Larissa Šabunova saab valdavalt meestest koosnevas kollektiivis suurepäraselt hakkama.
Foto: Andras Kralla

Larissa Šabunova kohtub minuga Fortaco pääslas, ta on pannud end valmis rääkima juhtimisest just naisena.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077