Autor: Aleksei Šiškin • 29. november 2022

Narva suurima tehase juht: riik ei kaasa meid

Eesti riik ei kaasa Ida-Virumaa ettevõtjaid riigi majandusarengut puudutavasse arutellu, ütles metallitööstuse Fortaco Estonia juht Larissa Šabunova.
Larissa Šabunova
Foto: Jelizaveta Kuznetsova

Vaatamata sellele, et Šabunova juhib Narva suurimat tehast, kus töötab 600 inimese ringis, ei kutsuta teda ühelegi arutelule, kus räägitakse meie majanduse tulevikust, ütles Šabunova eelmisel nädalal Delovõje Vedomosti korraldatud ärifoorumil. Kuid meelsasti kutsutakse kultuuriministeeriumi paneelidele, märkis Fortaco juht.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077