Autor: EMTIR MARKETING • 20. jaanuar 2023

Kõige kõrgema töötasuga töökohad iGaming sektoris

Paljude inimeste jaoks on iGaming sektor täiesti tundmatu ning selle suurust ei suudeta hinnata. Küll aga on tegemist sektoriga, mille käive ulatus eelmisel aastal viie miljardi euroni. See tähendab, et sektor on suur ning hetkeseisuga on see ainult kasvamas.

Endale töö leidmine selles sektoris on küllaltki lihtne, kuna see kasvab kiiresti ja vajab pidevalt juurde uut tööjõudu. Samas Eesti Kasiino nipid võivad aidata leida uue unistuste töökoha. Saate enda jaoks selgeks teha peamised terminid ning mõista, kuidas kogu süsteem üleüldse töötab.

Kuna tegemist on klassikalise IT sektorisse kuuluva äriga, siis on palgad oluliselt kõrgemad, kui tavalistel töökohtadel. Küll aga on tegemist ka äärmiselt spetsiifilise sektoriga, mille kohta ei ole võimalik väga palju kuskilt õppida. Esimene variant on lugeda erinevaid arvustusi ning õppida ära, kuidas üleüldse online kasiinod toimivad. See võib võtta aega, ning paljudele inimestele ei meeldi ka antud sektoris tööd teha. Lisaks sellele, et see on tugevalt seotud erinevate sõltuvustega, ei suuda osad inimesed tööle piisavalt keskenduda. Vajadusel tuleb teha tööd ka äärmiselt ekstreemstel kuupäevadel ja kellaaegadel.

Sisuloome ning turundus

Algselt võiks küll tunduda, et milline seos on sisuloomel ning turundusel, kui teemaks on online kasiinod. Küll on aga tegemist ühe kõige olulisema osaga. Kasiinod peavad silma paistma teiste sarnaste teenusepakkujate seast. Olgu aluseks otsingumootorite optimeerimine või hoopis enda reklaami levitamine näiteks Youtube keskkonnas. Reklaamid peavad olema ahvatlevad ning kutsuvad. Ilma reklaamita on praktiliselt võimatu saavutada edu. Küll aga peab kogu turundus olema kooskõlas hasartmänguseaduse ja reklaamiseadusega. Reeglite rikkumine toob kaasa suured trahvid ja ebameeldivad olukorrad.

Keskmine sisuloomega tegelev inimene võib teenida suurusjärgus kahekordset Eesti keskmist palka. Kuna tegemist on peamiselt ka tööga, kus ei pea kontoris olema, siis on see paljude jaoks äärmiselt meeldiv lahendus. Saate ise valida, millistel aegadel teete tööd, ning peamine aspekt on see, et töö oleks õigeaegselt tehtud. IT sektoris on äärmiselt oluline, et kõik oleks enne tähtaegu valmis. Vastasel juhul võib tekkida olukord, kus teie pärast ei ole võimalik järgmiseid samme ette võtta.

Tugevad IT sektori tehnikud ja administraatorid

Klientidele tuleb pakkuda teenuseid, mis on koguaeg saadaval ning nende stabiilsus peab olema maksimaalne. Mitte keegi ei soovi enda õnne panna proovile leheküljel, mis on täis probleeme. See on ka põhjuseks, miks iGaming tööstuse brutopalk on oluliselt kõrgem, kui tavalistel töökohtadel. Paljud IT sektori inimesed on valmis ohverdama enda normaalse igapäevaelu ning investeerima suurel hulgal aega. Tihti võib selleks kuluda ka öötunde.

Administraatorid hoiavad silma peal kõikide asjade laabumisel, ning kohati peavad tegema paar sammu lisaks, et säilitada teenuse maksimaalne kvaliteet. Selle eest tagatakse aga ka vastav töötasu. Näiteks keskmiselt võivad sellist tööd tegevad inimesed teenida viis tuhat eurot kuus. Palk on ahvatlev ning paljude jaoks on see ka hea väljakutse.

Kust on võimalik omandada iGaming sektorisse vajalikke oskusi

Sõltuvalt soovitud töökohast on vaja teil erinevaid oskusi. Üleüldised iGaming sektori teadmised on võimalik kiirelt internetist leida. Võib-olla on teie poolt soovitud töökoht seotud üleüldse disainimisega, ning ei vaja spetsiifilisi teadmisi sellest, kuidas mängud toimivad. Kui aga soovite kandideerida mängudeloojaks, siis peate teadma erinevate mängude mehhanisme.

Kindlasti on tegemist sektoriga, mis on huvitav ning väljakutsuv. Samuti on tulevik helge, sest järjest rohkem soovitakse Eesti turule siseneda ning see tekitab suure vajaduse spetsialistide järgi. Silmad tasub lahti hoida, ning hoolimata keerulistest süsteemidest ja lahendustest ei tasuks sellest ennast ehmatada lasta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077