28. veebruar 2019

PlasmaPro ja SSAB sõlmisid Eesti esimese Hardox Wearpartsi võrgustikulepingu

SSAB EMEA AB ja PlasmaPro OÜ sõlmisid omavahel võrgustikulepingu.
Foto: PlasmaPro OÜ
9.–11. oktoobril 2018 toimus Rootsis Hardox Wearpartsi ülemaailmne konverents, kus SSAB EMEA AB ja PlasmaPro OÜ sõlmisid omavahel võrgustikulepingu. Hardox Wearparts® on ülemaailmne teeninduskeskuste võrgustik, mis pakub kuluvosi ja kuluvosade lahendusi optimaalse tootlikkuse ja kasutusea tagamiseks. Hardox Wearparts® kuulub ettevõtte SSAB alla, kes on Hardox®-i kuluvplaadi tootja.

PlasmaPro OÜ tegevjuht Otto-Henry Paasik, mida see leping võimaldab teil oma klientidele pakkuda?

PlasmaPro OÜ on sertifitseeritud lehtmetalli laser-, plasma- ja gaasilõikusteenuste pakkuja.

Nüüd oleme osa ülemaailmsest võrgustikust ning saame oma klientidele pakkuda ainulaadsemaid materjale ja teenuseid. Meie klientide hulka kuuluvad nii auto-, metsandus- kui ka ehitussektori ettevõtted. Hardoxi abil saame aidata suurendada teie seadmete tööiga, sealhulgas ekskavaatorikoppade, purustite, kallurikastide ja palju muu jaoks.

Suur kulumiskindlus on ka äriliselt strateegiline tegur. Hardoxi plaadid võimaldavad ka raha säästa, sest need on kergemad kui muud tüüpi terasplaadid, mis tähendab, et kasutades neid veokite, konteinerite, koppade jms jaoks väheneb kogukaal. Väiksema kaaluga vähenevad omakorda kütusekulud ja suureneb kandevõime, mis tähendab, et saate ehitada suuremaid kandeseadmeid, mis suudavad kanda suuremaid koormaid.

Valides oma partneriks PlasmaPro, võite olla kindel, et saate õige asja, parima kvaliteedi ja meie isikliku toe. Iga Hardoxi toodetud terasplaadi liikumist jälgitakse, mis tähendab, et neid saavad müüa ainult volitatud ja eraldi välja valitud edasimüüjad. Küsimuste korral kirjutage meile aadressil [email protected]. Koos leiame lahenduse!

SSAB eriteraste üksuse tehnilise arenduse juht Sami Nummela, r ääkige meile, mis on Hardox?

Hardox®-i kuluvplaat on maailma juhtiv kulumiskindel teras. Hardox® on läbi ja lõhki sitke ja kõva, pinnast keskmeni, tagades seeläbi pikema kasutusea ja suurema tootlikkuse ka kõige karmimates keskkondades. Hardoxi teras on saadaval raskplaatide, lehtede, torude ja ümarlattide kujul. Lai mõõtmete ja kõvadusastmete valik tagab sobiva terase saadavuse iga rakenduse tarvis.

Ainulaadne kõvaduse ja tugevuse kombinatsioon koos toodete kvaliteedi ühtluse ja heade töötlemisomadustega tagab Hardoxi materjali sobivuse igale otstarbele. Tänu suurepärastele töötlemisomadustele annab Hardox disainijatele vabad käed. Hardoxi materjali on võimalik lõigata kõigi tavapäraste kuumlõikusmeetodite abil igasse kliendi jaoks vajalikku mõõtu.  Oma klassi parim keevitatavus, painutatavus ja lõiketöödeldavus võimaldavad kujundada ja valmistada tooteid iga rakenduse tarvis ja täpselt kliendi vajaduste järgi. Kulumiskindlus on ka äriliselt strateegiline tegur ning tänu Hardoxi materjali ühtlasele kvaliteedile on kuluvosa kasutusiga alati ühesugune ja selles võib kindel olla. Kui kuluvosad toimivad iga töö juures ühesuguselt, näete selgelt, kuidas teie tootlikkus kasvab – ja kulud vähenevad –, kui Hardox pikendab teie seadmete tööiga kaks, viis või isegi kümme või enam korda.

SSAB eriteraste üksuse piirkonna müügi- ja Wear Service juht Jussi Joensuu, mis on peamine põhjus, miks Hardox Wearpartsi võrgustikuga tasub liituda?

Hardox Wearpartsi võrgustiku eesmärk on pakkuda lõppklientidele kuluvosade tarbimisel suurimat väärtust. Terasetootjana on meil laialdased teadmised kuluvosade tehnoloogia kohta, kuid ilma klientide ja võrgustikuta ei ole see midagi väärt. See võrgustik võimaldab meil pakkuda lõppklientidele suurimat väärtust nii kuluvosatoodete kui ka teenuste ja infovoo kaudu. Meiega saavad lõppkliendid keskenduda oma põhitegevusele ja jätta kõik kuluvosi puudutava meie hooleks.

Ütleksin, et terasetööstuses ei ole ühtegi sarnast võrgustikku: oleme ühendanud 450 kuluvosade keskust 85 riigis üle maailma. Ja meie võrgustik kasvab jätkuvalt. Mis puudutab PlasmaProd, siis oleme nende näol leidnud hea ettevõtte, meie võrgustikus seni puudunud pusletüki Eesti kuluvosade turu veelgi paremaks teenindamiseks.

Hardox Wearparts, SSAB teenuste üksuse Kesk- ja Ida-Euroopa äripiirkonna juht Sara Maltén, rääkige meile lähemalt SSAB ja Hardox Wearpartsi võrgustiku liikmete vahelisest koostööst?

Oleme veendunud, et tihe koostöö võimaldab meil pakkuda terase lõppkasutajatele paremaid teenuseid ja lahendusi. Meie võrgustikus on ühendatud SSAB kui suure ettevõtte tugevused, näiteks sügavad tehnilised eksperditeadmised materjalide ja kuluvosade kohta, väiksemate kohalike töökodade tugevustega, nagu tihe koostöö lõppkasutajatega ja ulatuslikud teadmised kohaliku turu kohta. Täiendava tehnilise eksperdiabi vajaduse korral on SSAB alati valmis Hardox Wearpartsi võrgustiku keskustele tuge pakkuma.

Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077