Autor: Harro Puusild • 4. aprill 2022

Ukraina terasetootmine võiks taastuda paari kuuga, aga siin on paar eeldust

Rootsi terasetootja SSAB Euroopa divisjoni Baltikumi müügijuht Anti Metsamaa.
Foto: Raul Mee
Metallitööstus seisab silmitsi aina kõrgemale rühkivate toormehindadega, aga mida toob lähitulevik? Mis ootab ees globaalset teraseturgu ja milliseid hinnanguid saab anda Eesti turu kohta? "Tööstusuudised eetris" saates võtame fookusesse globaalse teraseturu ja selle edasise käekäigu.

Mis toimub Venemaal ja Ukrainas? Kas globaalse terasetootmise jõujooned võivad muutuda? Külas on Rootsi terasetootja SSAB Euroopa divisjoni Baltikumi müügijuht Anti Metsamaa, kelle hinnangul võiks Ukraina terasetootmine pärast sõda taastuda juba paari kuuga, kuid selleks peavad olema täidetud mõned eeldused. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Toostusuudised.ee toetajad:
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077